Palvelut

Palvelut

Uusi koti tai keittiöremontti – uudisrakentaminen ja saneeraus aina ammattitaidolla

Uudisrakentaminen

AK Rakentajat rakentaa pääsääntöisesti uudiskohteita Saloon ja lähialueille. Uudiskohteet valmistuvat asiakkaalle vaivattomasti avaimet käteen -periaatteella. Laadukkaasta työnjäljestä vastaavat aina alansa kokeneet ammattilaiset.

Uusi koti AK Rakentajilta – tutustu uudiskohteisiin!

Muovitontalo

AK Rakentajat on Muovitontalo-edustaja Varsinais-Suomessa.

Muovitontalo on suomalaista jämäkkyyttä ja kestävyyttä parhaimmillaan. Luonnonmukaisesti rakennettu muovitontalo on ekologinen ja energiatehokas KERO-ekohirsikoti.

Muoviton hirsitalo rakennetaan laadukkaista materiaaleista luontoa kunnioittaen. Lämmöneristeenä käytetään Hunton-puukuitua. Materiaaliensa hengittävyyden ja tiiviyden ansiosta erillistä höyrynsulkumuovia ja tuulensuojaa ei tarvita. Eristeestä ei irtoa haitallista pölyä, eikä se ärsytä elimistöä. Muovitontalo on hengittävä ja sen sisäilma on hyvä – muoviton hirsitalo on loistava ratkaisu myös allergisille. Muovitontalo-kodin rakentamisessa käytetään markkinoiden ainoaa, nykyaikaiset rakennusvaatimukset täyttävää hirsirakennetta – U-arvo on alle 0,17!
Lue lisää: https://www.muovitontalo.fi/kero-ekohirsi

Unelmien koti – tutustu valmiisiin talomalleihin ja lisää niihin omat yksilölliset ratkaisusi!
https://www.muovitontalo.fi/mallisto

Saneeraus

Onko edessä keittiöremontti? Vai tarkoituksena teettää kattoremontti?

Osaaviin rakennuspalveluihimme kuuluvat uudisrakentamisen lisäksi myös saneeraus ja remontit – ota yhteyttä ja kysy lisää!

Saneeraus

Keittiöremontti

Kattoremontti

 

Muistathan kotitalousvähennyksen – kunnossapito- ja perusparannustyöt oikeuttavat vähennykseen!